Yasal Yükümlülükler

 

Yasal Yükümlülükler

Onur Medikal tarafından üretilen tüm ürünler, yalnızca kendi alanlarında eğitim görmüş uzman ve yetkili cerrahların kullanımına yönelik imal edilmektedir. Ürünlerimizin yetkisiz uygulayıcılar tarafından kullanımı yasaktır. Bu tür kişiler tarafından uygulanması ya da kullanılması nedeni ile hastalara verilebilecek muhtemel zararlardan Onur Medikal sorumlu tutulamaz. Tüm ürünlerimiz 93/42/EEC Tıbbi Cihaz Yönetmeliğine uygun olup tamamı tek kullanımlıktır. Bulaşıcı virüs bulunan hastaların operasyonları sonrası, geri kalan ürünlerin ve ambalajlarının yetkisiz kişilerden ve çocuklardan uzak tutulması veya yok edilmesi konularında önlem almak bu ürünleri kullanan yetkili uzman kişilerin sorumluluğundadır.

Yasal Uyarılar

Bu internet sitesinin tüm hakları ve içeriği tamamen Onur Medikal San. Ve Tic. Ltd. Şti’ ne aittir ve onun kontrolü altındadır. Kişisel ve ticari olmayan amaçlar için kaynak olarak kullanılabilir. Ancak hiçbir şekilde üzerinde değişiklik yapılamaz ve kopyalanamaz.

Bu web sitesindeki bilgiler sürekli olarak güncellenmektedir. Bu web sitesi bazı diğer siteler ile bağlantılı olabilir. Fakat bu sitelerin içeriklerinden ve kullanımından doğan zararlardan ya da bilgi hatalarından Onur Medikal sorumlu tutulamaz. Bu bağlantılar sadece sizlere kolaylık sağlamak amacı ile oluşturulmuşlardır.

Bu web sitesinin kullanımından doğabilecek zarardan Onur Medikal sorumlu tutulamaz. Onur Medikal ‘in unvan ve amblemi ticari markadır ve yasal koruma altındadır. Onur Medikal’ in ürün ve hizmetleri üzerinde ticari marka olarak kullanımı dışında bu amblem ve markanın, sahiplerinin yazılı izini olmadan kullanılması yasaktır. Bu sitenin sahipleri tarafından elektronik ya da başka yöntemlerle şahıs ve şirketlere aktarılan tüm bilgiler, bu sitenin gizlilik politikası kapsamındadır.

Bu sitedeki bilgiler, kavramlar ve sınırlandırılmayan teknik detaylar kullanılabilir. Bu kullanma, ortopedi ve travma bilim dalı ile ilgilenen, üretim yapan, pazarlama yapan ve bilimsel çalışma yapan üçüncü şahıs ya da şirketlere bilgi sunma ve fikir verme olabilir.

Bu sitenin sahiplerine, elektronik ya da başka yöntemlerle bilgi gönderen şahıs, şirket sahibi veya şirket temsilcilerine ait bilgilerin doğruluğundan yasal olarak kendileri sorumludur. Bu siteyi kullanmanız bu tür yasa ve hükümlerin ve tarafımızdan açıklanan “gizlilik bildirgesi” uygulamalarını kabul etmeniz anlamına gelir.

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle info@onurmedikal.com.tr adresinden temasa geçiniz.

Gizlilik Bildirgesi

Onur Medikal San ve Tic. Ltd. Şti. gizliliğin ve mahremiyetin gerekliliği konusunda son derece farkında olan cerrahlarla çalışmaktadır. Bu nedenle hasta haklarına son derece saygılı olan firmamızın gizlilik politikası son derece katıdır. Bu gizlilik politikası www.onurmedikal.com.tr sitesinde toplanan bilgilerin son derece sağlıklı bir şekilde korunduğunun önemli bir göstergesidir.

Bu site sahipleri, elde edilen kişisel veya şirket e-mail adreslerini ifşa etmemektedir. Kişi ya da şirketlerde izin alınmadıkça e-mail, adres ve telefon ya da kişisel bilgileri dış kaynaklara aktarmamaktadır. Web sitemizi okumanız ya da bazı bilgileri indirmeniz ile isminiz, adresiniz veya kişisel bilgileriniz toplanmaz.

Onur Medikal bu “Gizlilik Bildirgesi” nde uyarıda bulunmadan ayarlama ve/veya düzenleme yapma hakkını saklı tutmaktadır. Bu nedenle sitemizi her ziyaret ettiğinizde bu bölümü gözden geçirmenizi öneririz.

Bu siteyi kullanmakla “Gizlilik Bildirgesi” ni kabul etmiş sayılırsınız. Bu site yoluyla bilgi toplar ve dağıtırsanız, bu bilgilerin “gizlilik Bildirgesi” sınırları içerisinde kaldığınızı kabul etmiş sayılırsınız.

Gizlilik Bildirgesi konusunda daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız lütfen bizimle info@onurmedikal.com.tr adresinden temasa geçiniz.